Nová hranice řemeslnické zmrzliny: Fresh zmrzlina

Nová hranice řemeslnické zmrzliny: Fresh zmrzlina

Tradiční cukrářské řemeslo posouvá svou hranici. Už jste slyšeli o konceptu "fresh gelato"?

0 Kč bez DPH
CESK, Brno
Jednodenní

Pro více informací nás kontaktujte na pazourkova@cesk.cz


 

Na co se můžete těšit?

- Úvod do nového konceptu “fresh zmrzlina”  

- Srovnání mezi tradiční metodou, kombinovanou metodou a “fresh zmrzlinou”

- Technologie výroby a prodeje “fresh zmrzliny”

- Výroba “čerstvé italské zmrzliny” s ochutnávkou:

            - Smetanové zmrzliny  (zmrzliny na mléčné bázi, zmrzliny s alkoholem a variegati)

            - Sorbeta

            - Granite (ledové tříště)

- Denní procesy

Zahájení kurzu je v 9:30 a konec v 16:00.

Na středu i čtvrtek je kapacita naplněna. 

 

Kdo kurz povede?

Paolo Soffientini

Od roku 2001 je jedním z vlastníků společnosti Frigomat – zmrzlinové stroje – a také vedoucí technik, podepsaný pod všemi inovativní projekty společnosti, mezi nimi je řada strojů Klass a Kiss a prestižní řada multifunkčních kombinovaných strojů Twin.

Je držitelem mnohých mezinárodních patentů, v roce 2010 uvedl na trh řadu GX – nový koncept “čerstvé zmrzliny”. Vyznává tradiční techniky vyvážené řemeslnické zmrzliny, přispívá do redakce cukrářského časopisu “Spolu v Cukrárně” - recepty, základní koncepty cukrářství ve spolupráci s kuchařskou akademií Boscolo Etoilé z Tuscanie.

V roce 2016 otevřel svoji zmrzlinárnu a cukrárnu.

 

Vstup na kurz je ZDARMA.

Jedná se o jednodenní kurz, který se bude opakovat. Vybrat si tedy můžete termín, který Vám nejvíce vyhovuje - středa 27.2. nebo čtvrtek 28.2. Program na oba dny je stejný.

Počet míst je omezen, proto si svoje místo zarezervujte včas. Pokud se nebudete moci dostavit, dejte nám vědět prosím co nejdříve, abychom vaše místo mohli nabídnout dalšímu zájemci.

Workshop proběhne na adrese
Jarní 44i, 614 00, Brno – Maloměřice 

 

Stornování účasti na kurzu je možné pouze emailem na pazourkova@cesk.cz.

CESK, a.s. si vyhrazuje právo zrušit kurz z důvodů nenaplnění dané kapacity a to nejpozději tři dny před konáním daného kurzu.

Během celého kurzu se pořizuje fotodokumentace pro potřeby pořadatelů, partnerů a organizátorů. Upozorňujeme na skutečnost, že přihlášením na kurz automaticky poskytují účastníci souhlas s použitím pořízené fotodokumentace.

Uzávěrka přihlášek je 24. února 2019. 

Pro více informací nás kontaktujte na pazourkova@cesk.cz