Individuální kurz výroby fresh zmrzliny

Individuální kurz výroby fresh zmrzliny

Jednodenní kurz pro začátečníky i pokročilé.

13000 Kč bez DPH
CESK, Brno
Jednodenní
Dle domluvy

Při objednání kurzu můžete zvolit počet účastníků, konkrétní termín bude stanoven individuálně dle domluvy

Chtěli byste vyrábět zmrzlinu ze základních surovin?

Přihlaste se na náš individuální kurz, který pořádáme v našem školicím centru v Brně. Kurzem vás provedou naši technologové Jakub Derner nebo Petra Velová.

Obsah kurzu individuálně přizpůsobíme Vašim znalostem i potřebám - je tedy vhodný pro začátečníky, ale i pokročilé účastníky. 

Co je fresh zmrzlina?

V posledních letech se mezi zákazníky objevuje silný důraz na kvalitu a čerstvost surovin. Právě na tento trend reagují výrobníky fresh zmrzliny, které vyrábí produkt přímo před očima zákazníků. 

Fresh zmrzlina je mnohem víc nadýchaná než kopečková a díky šetrnému způsobu míchání můžete do směsi přimíchat i kousky ovoce nebo celých ořechů. Výsledkem je zmrzlina, kteoru na jiném stroji nevyrobíte.

A co se vše naučíte?

- získáte informace o surovinách a kde je sehnat 
- ukážeme vám, s jakou technologií budete pracovat
- naučíte se počítat vlastní receptury
- vyrobíte si fresh zmrzlinu z hotových směsí, polotovarů i ze základních surovin
- a zkusíte si různé varianty zdobení 

Pokud máte něco speciálního, co byste si chtěli vyzkoušet, určitě nám dejte vědět a domluvíme se :)

 

Kdo vás bude školit?

Jakub Derner

Jakub se ve firmě CESK zaměřuje na výrobky z čokolády, zmrzlinu a na klasickou i moderní cukrařinu. Zůčastnil se několika soutěží. Moravský pohár 2012 (2. místo) a soutěže o nejatraktivnější cukrářský výrobek roku 2013 (2.místo). Absolvoval několik školení od Italských mistrů GELATO Professional School firmy FRIGOMAT, včetně školení na cukrařinu. Ve svém portfóliu má i účast na světovém rekordu v podobě největší točené zmrzliny na světě.

 

V případě zájmu o bližších informacích o technologii, bude vám k dispozici náš obchodní zástupce. 

 

Po ukončení kurzu obdržíte certifikát a slevový voucher k nákupu zmrzlinového stroje Frigomat.

Cena zahrnuje

- Certifikát o absolvování kurzu
- Zapůjčení zástěry
- Káva, slazené a neslazené nápoje
- Oběd, svačina

 

Podrobnosti o kurzu

Místo konání: CESK, a.s., Jarní 44i, 614 00, Brno – Maloměřice

Termín: po dohodě od 9:00 do cca 17:00

Školitel: Jakub Derner

Cena: 13.000,- pro jednu osobu, za další se připlácí 3.000,-

Podívejte se na mapu ZDE.

 

Objednávka a storno

Po odeslání přihlašovacího formuláře se vám ozveme co nejdříve. A jakmile si potvrdíme termín, vystavíme fakturu, kterou vám pošleme na e-mail. Prosíme o její uhrazení nejpozději 5 dnů před zahájením kurzu. 

Stornování účasti na kurzu je možné pouze emailem na pazourkova@cesk.cz.

 

Během celého kurzu se pořizuje fotodokumentace pro potřeby pořadatelů, partnerů a organizátorů. Upozorňujeme na skutečnost, že přihlášením na kurz automaticky poskytují účastníci souhlas s použitím pořízené fotodokumentace.

 

Těšíme se na Vás

Pro více informací nás kontaktujte na pazourkova@cesk.cz