Dvoudenní profesionální kurz výroby a zpracování zmrzliny

Dvoudenní profesionální kurz výroby a zpracování zmrzliny

Tradiční cukrářské řemeslo, ale i technologické inovace jsou spojeny v kurzu výroby a zpracování zmrzliny pro začátečníky.

11000 Kč bez DPH
CESK, Brno
Dvoudenní

28.5.2019

Při objednání kurzu můžete vybrat vyhovující termín a zvolit počet účastníků

Profesionální dvoudenní kurz výroby a zpracování zmrzliny pro začátečníky povede zmrzlinář a cukrář Jakub Derner.

 

První den kurzu

1) úvod a historie zmrzliny

2) vysvětlení a popis strojů

3) počítání receptů

4) pasterizace zmrzlinových směsí a sirupů na ovocné zmrzliny

 

Druhý den kurzu

1) výroba zmrzliny - kopečková, fresh a točená zmrzlina

2) prezentace zmrzliny - zdobení zmrzlinových vaniček, kornoutů...

Jestliže máte nějakou speciální surovinu nebo se vám nedaří z konkrétní suroviny vyrobit dobrou zmrzlinu, určitě ji můžete na kurz přinést. Posledně jsme zkoušeli rakytníkovu zmrzlinu :)

 

 

Jakub Derner

Jakub se ve firmě CESK zaměřuje na výrobky z čokolády, zmrzlinu, na klasickou cukrařinu a postupně se propracovává k moderní cukrařině. Zúčastnil se několika soutěží. Moravský pohár 2012 (2. místo) a soutěže o nejatraktivnější cukrářský výrobek roku 2013 (2.místo). Absolvoval několik školení od Italských mistrů GELATO Professional School firmy FRIGOMAT. Ve svém portfóliu má i účast na světovém rekordu v podobě největší točené zmrzliny na světě.

Petra Velová - asistentka

 

Po ukončení kurzu obdržíte certifikát a slevový voucher k nákupu zmrzlinového stroje Frigomat.

Cena zahrnuje

-       Certifikát o absolvování kurzu
-       Zapůjčení zástěry
-       Káva, slazené a neslazené nápoje
-       Oběd, svačina

 

Místo konání: CESK, a.s., Jarní 44i, 614 00, Brno – Maloměřice

Termín: 28.5. - 29.5.2019 od 9:00 do 15:30

Školitel: Jakub Derner

Max. počet míst: 12

Podívejte se na mapu ZDE.

 

V případě, že se rozhodnete zakoupit 2 vstupy, druhý máte za poloviční cenu. Slevu uvidíte na zaslané faktuře. 

Prosíme o uhrazení kurzu nejpozději do 3 dnů od objednávky, jinak rezervace propadá a místo tak nabídneme jinému zájemci. 

Nelze se přihlásit pouze na jeden den.

Stornování účasti na kurzu je možné pouze emailem na pazourkova@cesk.cz.

CESK, a.s. si vyhrazuje právo zrušit kurz z důvodů nenaplnění dané kapacity a to nejpozději tři dny před konáním daného kurzu.

Během celého kurzu se pořizuje fotodokumentace pro potřeby pořadatelů, partnerů a organizátorů. Upozorňujeme na skutečnost, že přihlášením na kurz automaticky poskytují účastníci souhlas s použitím pořízené fotodokumentace.

Uzávěrka přihlášek je 24. května 2019. 

Těšíme se na Vás

Při objednání kurzu můžete vybrat vyhovující termín a zvolit počet účastníků